Legater fra Ivalo & Mink Fonden til tre ambitiøse grønlændere

Bestyrelsen for Ivalo & Minik Fonden har besluttet at uddele legater for lidt mere end 300.000 kroner. Legaterne er tilfaldet tre dygtige og ambitiøse grønlændere, der er blevet udvalgt blandt et større antal ansøgere.

“Vi er rigtig glade for at støtte legatmodtagerne, og vi ønsker dem alt mulig held og lykke med deres studier,” siger Minik Rosing, der er formand for Ivalo & Minik Fondens bestyrelse. Han fortsætter:

“Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke NunaFonden, Royal Greenland, Royal Arctic Line og GrønlandsBANKENs Erhvervsfond, da det alene er deres donationer, der har gjort det muligt at uddele legaterne.”

Legatmodtagerne
Aviâja Egede Lynge har modtaget et legat til at gennemføre uddannelsen “Human Rights Advocates Program” på Institute for the Study of Human Rights på Columbia University i New York i USA.

Qupanuk Egede har modtaget et legat til færdiggøre sin videreuddannelse til Mineingeniør på Curtin University i Kalgoorlie i Australien.

Monika Paulli Andersen har modtaget et legat til at studere et semester på  Macquarie University i Sydney i  Australien. Semestret er en del af hendes uddannelse på Copenhagen Business School, hvor hun studerer Master of Business and Development Studies.

Ivalo & Minik Fonden påregner at indkalde til ny ansøgningsrunde i maj 2014 med ansøgningsfrist den 1. september.

Mvh.
Ivalo & Minik Fonden
www.imf.gl