Ivalo & Minik Fonden uddeler legater for 280.000 kroner

Bestyrelsen for Ivalo & Minik Fonden har på sit halvårlige bestyrelsesmøde i marts besluttet at uddele tre legater til en samlet værdi på 280.000 kroner.

Formanden for bestyrelsen Minik Rosing udtaler i den forbindelse:

“I Ivalo & Minik Fonden vil vi gøre drømme til virkelighed. Vi er sat i verden for at yde økonomisk støtte til grønlændere som ønsker at tilegne sig kompetencer og kvalifikationer langt væk fra det trygge og kendte miljø i Grønland og/eller Danmark. Denne gang har vi valgt at uddele legater, der sender legatmodtagerne til henholdsvis New Zealand, Malaysia, og Italien. Det er vores håb, at legatmodtagerne vender tilbage til Grønland med kufferten fyldt med kompetencer, der kan bidrage til den videre udvikling af samfundet.”

Legatmodtagerne fremgår af fondens hjemmeside www.imf.gl.

Legaterne er finansieret på baggrund af donationer fra Royal Arctic Line A/S, Royal Greenland A/S, GrønlandsBANKEN’s Erhvervsfond og NunaFonden.

Ivalo & Minik Fonden fortsætter naturligvis med at uddele legater. Næste ansøgningsfrist er den 1. oktober 2017, hvor bestyrelsen ser frem til at modtage mange gode ansøgninger.

For yderligere oplysninger kan bestyrelsesformand Minik Rosing kontaktes på +45 51 50 60 68.

Mvh.
Ivalo & Minik Fonden
www.imf.gl