Fire dygtige studerende modtager legater for mere end 300.000 kroner

Bestyrelsen for Ivalo & Minik Fonden har på sit halvårlige bestyrelsesmøde i marts besluttet at uddele fire legater til en samlet værdi af lidt mere end 300.000 kroner. Legaterne er med til at sikre, at de fire studerende kan få opfyldt deres drøm om at studere i udlandet. Legaterne er 100 procent finansieret på baggrund af donationer fra Royal Arctic Line A/S, Royal Greenland A/S, GrønlandsBANKEN’s Erhvervsfond og NunaFonden.

Formanden for bestyrelsen Minik Rosing udtaler i den forbindelse:

“Jeg vil gerne rose vores bidragsydere for gennem deres donationer at udvise stort samfundsansvar. Uden disse bidrag ville vi i Ivalo & Minik Fonden ikke være i stand til at uddele legater, der på den ene side er med til at opfylde unge menneskers drømme og på den anden side sikrer Grønland en mere veluddannet befolkning. Det er for mig at se en ren win-win-situation for samfundet som helhed.”

Ivalo & Minik Fonden har siden 2014 uddelt legater til lige godt 40 studerende

Forårets legatmodtagere
Michael El-Madani Platou har fået et legat til at læse en master i koreanske forhold på Pusan National University i Sydkorea.

Minik Bidstrup Petersen har fået et legat til at studere fotografi på ICP – International Center of Photography i New York.

Sussi Jensen har fået et legat til kandidatuddannelsen Translation Studies på York University i Toronto, Canada.

Lisa Ivalu Lind Jensen har fået et legat til en Master in Public Health Program på University of New South Wales i Sydney, Australien.

Ivalo & Minik Fonden fortsætter naturligvis med at uddele legater. Næste ansøgningsfrist er den 1. oktober 2019, hvor bestyrelsen ser frem til at modtage mange gode ansøgninger.

Mvh.
Ivalo & Minik Fonden
www.imf.gl