Legater til fem studerende

Ivalo & Minik Fondens bestyrelse har på sit seneste møde uddelt legater for over 250.000 kroner til fem studerende

Ivalo & Minik Fonden er sat i verden for at give legater til grønlandske studerende, der ønsker at dygtiggøre sig i udlandet. Forårets bestyrelsesmøde er netop afholdt, og der er blevet uddelt legater til fem studerende, der skal uddanne sig i Norge, Malta, USA, England og Island.

Formand for bestyrelsen Minik Rosing udtaler:

”Det er altid dejligt at være med til at sikre, at ambitiøse menneskers drømme bliver til virkelighed. Jeg håber og ønsker, at legatmodtagerne får nogle rigtig gode uddannelsesophold.”

Årsagen til, at Ivalo & Minik Fonden kan uddele legater er på baggrund af flotte donationer fra Royal Greenland, Royal Arctic Line, GrønlandsBANKEN’s Erhvervsfond og NunaFonden.

Ivalo & Minik Fonden uddeler legater igen i efteråret 2023. Deadline for ansøgninger er 1. oktober 2023.

Forårets legatmodtagere
Camilla Guldager har fået et legat til at studere et semester på University of Malta i forbindelse med sine igangværende studier i erhvervsøkonomi på Ilisimatusarfik.

Camilla Kleemann-Andersen har fået et legat til at studere på the Linguistics and Anthropology Departments at the University of Chicago i USA i forbindelse med hendes PhD-studie på Ilisimatusarfik

Malou Platou Johansen har fået et legat til at studere en Master i Arktisk marinebiologi på Norges Arktiske Universitet i Tromsø.

Miyuki Daorana har fået et legat til at studere et semester på University of Kent i England i forbindelse med hendes studier i antropologi på Århus Universitet

Varna Marianne Nielsen har fået et legat til at studere en Master i Arts på universitetet i Reykjavik i Island.