Legater for 300.000 kroner til tre dygtige studerende

Bestyrelsen for Ivalo & Minik Fonden har på sit halvårlige bestyrelsesmøde i marts besluttet at uddele tre legater til en samlet værdi af lidt mere end 300.000 kroner. Legaterne er med til at sikre, at de tre studerende kan få opfyldt deres drøm om at studere i udlandet. Legaterne er 100 procent finansieret på baggrund af donationer fra Royal Arctic Line A/S, Royal Greenland A/S, GrønlandsBANKEN’s Erhvervsfond og NunaFonden.

Formanden for bestyrelsen Minik Rosing udtaler i den forbindelse:

“Grønland har, som alle andre lande, hårdt brug for veluddannede mennesker, og jeg er derfor glad for, at vi i Ivalo & Minik Fonden har mulighed for at yde vores bidrag hertil i form af legater. I den forbindelse vil jeg gerne takke vores bidragsydere, som udviser et stort samfundsansvar ved – gennem deres donationer – at bidrage til at højne uddannelsesniveauet i Grønland.”

Forårets legatmodtagere
Frederik Bork Jansen har fået et legat til at studere et semester af sin master på Monash University i Australien i forbindelse med hans studier i teknisk videnskab på DTU.

Inga Hansen har fået et legat til en Masteruddannelse i journalistik om oprindelige folk, som hun læser på Sami Universitet i Norge.

Winnie Filemonsen har fået et legat til at studere et semester på Duke University i North Carolina i USA i forbindelse med hendes uddannelse i oversættelse & tolkning på Ilisimatusarfik.

Ivalo & Minik Fonden fortsætter naturligvis med at uddele legater. Næste ansøgningsfrist er den 1. oktober 2018, hvor bestyrelsen ser frem til at modtage mange gode ansøgninger.

Mvh.
Ivalo & Minik Fonden
www.imf.gl