Ivalo & Minik Fonden indgår nye aftaler med bidragsydere

Ivalo & Minik Fonden fortsætter uddelingen af legater til grønlandske studerende, der ønsker at dygtiggøre sig i udlandet. Det skyldes, at NunaFonden, Royal Greenland A/S, Royal Arctic Line A/S og GrønlandsBANKENs Erhvervsfond har besluttet at fortsætte den økonomiske støtte.

Formand for bestyrelsen i Ivalo & Minik Fonden Minik Rosing udtaler i den forbindelse:

”Jeg er utrolig glad for den fortsatte opbakning fra vores bidragsydere. Deres fortsatte bidrag betyder, at vi kan fortsætte med at give legater til ambitiøse studerende, der søger mod udlandet for at tilegne sig kompetencer, som de kan tage med sig hjem til Grønland til gavn for hele samfundet.”

Ivalo & Minik Fonden har siden 2014 uddelt mere end 40 legater, og også hos bidragsyderne er man glade for samarbejdet.

Jens K. Lyberth, der er Direktør for Kommunikation og HR i Royal Greenland A/S, udtaler:
”Vi er stolte af at medvirke til, at flere unge tager en international uddannelse. Det er vigtigt for det samfund, vi er en del af.”

Formand for Sponsorudvalget i Royal Arctic Line, Ann-Britta A. Olsvig udtaler:
“Royal Arctic Line er glad for at kunne bidrage til at støtte op omkring de unges drømme, om at tage sig en uddannelse i udlandet. Vi skal sammen sikre Grønland et stigende uddannelsesniveau til arbejdsstyrken i fremtiden.”

Kristian Lennert, der er formand i GrønlandsBANKENs Erhvervsfond udtaler:
”Gennem mere end 30 år har vi støttet uddannelsesområdet i Grønland. Vi er glade for, at vi med støtten til Ivalo & Minik Fonden kan bidrage til, at dygtige studerende kan få ny viden ved at studere videre i udlandet.”

Anders Olsen, der er formand for NunaFondens bestyrelse udtaler:
”Tilbage i 2012 blev Ivalo & Minik Fonden stiftet af NunaFonden med henblik på, at flere grønlandske uddannelsessøgende på videregående uddannelser skulle rejse ud i verden og dygtiggøre sig. Det har været en succes indtil nu, og NunaFonden ser frem til, at den succes fortsætter til glæde for det grønlandske samfund”

Næste legatuddeling finder sted her i foråret 2021, og man kan stadig nå at ansøge, da deadline for ansøgninger er den 15. februar.